Pennele sunt unele dintre puținele forme de paste cu o „dată de naștere”: în 1865, Giovanni Battista Capurro, un producător de paste din San Martino d’Albaro (Genova), a obținut un…
Clătite bănățene în Timișoara Clătitele bănățene, sau cum mai sunt cunoscute, clătite „ca la Ana Lugojana”, sunt un desert românesc foarte cunoscut și apreciat. Se spune că nu este “bănăţan”…
Tortul Ganache are o culoare mai închisă, un gust mai bogat și mai intens de ciocolată decât un tort obişnuit. Pentru iubitorii de ciocolată, acesta este desertul perfect! Tort cu…
Focaccia este o bucată ușor densă de pâine gătită, cu o textură care o imită pe cea a unei cruste de pizza. Să-ți faci propria focaccia nu este atât de…
Pizza Quattro Stagioni, sau cum mai este cunoscută, pizza cu patru anotimpuri, este împărțită în patru secțiuni și preparată cu ingrediente diverse, simbolizând, de asemenea, cele patru anotimpuri ale anului….
Prăjitura lava cake a devenit faimoasă dintr-un motiv: pare o prăjitură normală pe dinafară, dar are un centru irezistibil de ciocolată neagră caldă care curge ca lava unui vulcan. Această…
Vara este sezonul în care fructele și legumele proaspete predomină, sezonul în care căldura ne „topește” și ne dorim să mâncăm și să bem „fresh”. Când petreci mult timp în…
Astăzi te invităm într-un tărâm de poveste, plin de arome fructate și vanilie. Tartele cu fructe expuse la brutării și patiserii arată ca niște opere de artă, și îți inspiră…
Carnea de rață este consumată în întreaga lume și este deosebit de populară în China. Este o sursă bogată de proteine și oferă mai multe vitamine și minerale, fiind un…
Ce este recomandat să mănânce un copil de 2 ani Până la vârsta de 2 ani, copilul tău ar trebui să mănânce 3 mese și 2-3 gustări pe zi, la…