Momentele în care familia și prietenii se reunesc sunt cele mai frumoase. Fie cu ocazia sărbătorilor, aniversărilor sau chiar fără nici un motiv întemeiat. Zilele acestea sunt pline de voie bună și mese îmbelșugate. Sunt momentele în care îți arăți iubirea și aprecierea pentru ceilalți. Sentimentul de reuniune este unul puternic, și mult așteptat în ultimii doi ani. Îmbrățișările, poveștile, ciocnirile de pahare și sentimentul de apartenență sunt lucrurile pentru care suntem cei mai entuziasmați la revenirea la momentele de gașcă. 

Te gândești să organizezi o petrecere? Poate îți place ideea de a avea prietenii și familia la tine acasă. Dar poate că pregătirea petrecerii îți dă ușoare bătăi de cap, fiind mai puțin delicioasă.  De la pregătirea nenumăratelor feluri de mâncare până la aranjarea înainte și după ziua cu pricina, a fi gazdă nu este o sarcină ușoară. Mai ales pentru că job-ul te reține 5 zile pe săptămână, 8 ore pe zi. 

Practic, tuturor le place mâncarea. Indiferent ce fel de petrecere găzduiește, trebuie să fii pregăti(ă) cu mâncare. Dar există o mulțime de scurtături la care poți să apelezi. Preferatul nostru: platouri de mancare pentru petreceri. Pentru acele momente în care vrei să pui pe masă ceva mai sofisticat, sau pur și simplu vrei să reduci timpul de stat în bucătărie, un platou generos poate desăvârși o ieșire cu prietenii sau o adunare de familie. 

Pentru o petrecere reușită și plăcută pentru toată lumea, îți recomandăm să te gândești la niște activități care să destindă atmosfera. Poate ai o gașcă de prieteni care adoră să se joace. Pregătește niște jocuri de societate la care știi sigur că vă veți distra! Sau poate preferați să va bucurați de un film împreună. Fii sigur(ă) că ai destule locuri comode pentru fiecare invitat. 

Sfat pentru tine: odată ce invitații au ajuns, focusul tău trebuie să se schimbe pe a te simți bine. Nu te mai gândi la organizare, la câte deserturi ai sau la faptul că ai fi putut aranja mai frumos spațiul. Nimeni nu vrea să simtă că petrecerea, cina sau evenimentul te stresează. Fă-i pe oameni să simtă că ești fericit(ă) să-i ai la tine în cămin. 

Platourile de mancare pentru 4 persoane de la Riviere

Platou Riviere – Vită & Somon – Fel principal 4 persoane

Platou Riviere fel principal 4 persoane - varianta III

Un platou pentru felul principal ce satisface gusturi diverse, ce cuprinde: 

  • Tagliata de vită cu roșii cherry și rucola
  • Cartofi la cuptor cu rozmarin
  • File de somon la cuptor
  • Legume înăbușite
  • Pulpe de rață 
  • Piure de cartofi cu trufe

 

Platou Riviere – Antipasto Italian

Platou antipasto italian - 4 persoane

Este greu să dai greș cu un platou cu carne și brânză. O gustare rece perfectă pentru a deschide pofta de băutură și voie bună, ce conține:

  • Prosciutto crudo
  • Salam picant
  • Pancetta
  • Mozzarella Bocconcino
  • Gorgonzola
  • Camembert
  • Parmezan
  • Roșii uscate
  • Anghinare
  • Măsline 

 

Platou Riviere – Coaste porc & Piept pui 

Catering Riviere

Un platou pentru felul principal, ce va satisface iubitorii de carne, ce cuprinde:

  • Coaste de porc marinate în bere neagră
  • Cartofi Wedges
  • Piept de pui cu sos de ciuperci
  • Legume la grătar
  • Duet mușchiuleț de porc și curcan
  • Cartofi parizieni

 

Pentru zilele cu dor de musafiri dar fără chef de gătit, te invităm să alegi din variantele de platouri de mancare de la Riviere, cu livrare la domiciliu, direct de pe site-ul nostru!

 

Cu ingredientele potrivite – dintre care majoritatea nu necesită gătit – și așezarea strategică, aceste platouri de mancare pentru petrecere pot fi cu ușurință cea mai frumoasă (și mai gustoasă) modalitate de a mulțumi oaspeții. Dacă rămâi în pană de idei de gustări rapide și gustoase, mai jos găsești o rețetă pentru rulouri cu roșii uscate și busuioc. Aceste aperitive se pregătesc rapid, sunt versatile, iar musafirii le îndrăgesc. 

Rulouri cu roșii uscate și busuioc

Ingrediente: 

2 foi de tortilla

230 gr de cremă de brânză

2 căței de usturoi tocați

5 roșii uscate și păstrate în ulei

50 gr de spanac congelat

25 gr parmezan ras

Sare și piper după gust

20 de frunze de busuioc proaspăt

Instrucțiuni de preparare:

  1. Într-un castron, amestecă bine crema de brânză, roșiile uscate, spanacul, usturoiul tocat și parmezanul. Adaugă sare și piper după gust.
  2. Pe fiecare foaie de tortilla se pune jumătate din umplutură și se întinde uniform, având grijă să nu se rupă foaia de tortilla. Pune 10 frunze de busuioc uniform deasupra stratului de umplutură.
  3. Rulează fiecare foaie de tortilla strâns. Rulează în folie de plastic și lasă în frigider pentru cel puțin o oră.
  4. Folosește un cuțit zimțat pentru a tăia cu grijă ruladele în felii de 1,5cm. Aranjează-le pe un platou și sunt gata de servit.

 

Organizarea unei petreceri poate fi un timp petrecut minunat, dar numai dacă nu ești prea epuizat de toată munca de pregătire, nu? Platourile de mancare de la Riviere te vor ajuta să te pregătești ca un profesionist pentru petrecerea ta și să ai energia pentru a petrece clipe grozave alături de cei dragi!