Suntem bucuroși să te anunțăm că am deschis Rivière Indoor, noua noastră locație de pe malul Begăi! În spatele cortinei, am depus multă muncă și pasiune pentru a gândi conceptul și a aranja locația în modul stilat în care te-am obișnuit deja. Unde ne găsești? Chiar lângă Rivière Brasserie, pe malul Begăi, cu vedere la râul Bega și Parcul Justiției. 

riviere indoor- 1

Restaurantul tău preferat

Nu ai idee ce să mănânci diseară sau pur și simplu vrei să evadezi într-un loc cu stil? Această locație este o combinație fermecătoare între design modern și arome îmbietoare ale preparatelor, cu o atmosferă ce te transportă în restaurante de top ale Viennei. 

Preparatele din meniu sunt unice, create din pasiunea fără limite a bucătarilor noștri. Îți creăm cadrul pentru un prânz sau cină relaxante, alături de persoana dragă sau de prieteni. Meniul nostru este variat pentru a putea satisface toate gusturile. Fiecare preparat este o scenă în care cele mai surprinzătoare arome și texturi se întâlnesc pentru ca fiecare îmbucătură să fie o experiență, nu doar mâncare.

Serile în restaurantul Rivière Indoor au o atmosferă relaxantă și intimă, fiind perfecte pentru o cină cu prietenii la un pahar cu vin sau o cină romantică alături de persoana dragă. 

Vrei să ai parte de o experiență mediteraneană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te invităm la Rivière Indoor, care are în meniul său multe paste cu fructe de mare, pește, paella, creveți. Preparatele cu specific mediteranean se potrivesc foarte bine cu un vin de calitate. Gustul creveților se împletește bine cu vinul alb, somonul și paella cu cel rosé, iar vita și mielul cu un vin roșu (Merlot, Cabernet Sauvignon.) 

În topul oaspeților noștri: 

  1. Pulpă de rață cu piure de cartof infuzat cu trufe și dulceață de vișine

Pulpă de rață cu piure de cartof infuzat cu trufe și dulceață de vișineFrăgezimea pulpei de rață gătită lent este întregită perfect cu sosul de vișine și piureul de cartofi cu trufe. 2. Paella cu fructe de mare pentru 2 persoanepaella cu fructe de mareGustul tradițional spaniol prezentat într-o îmbinare armonioasă de orez și delicioase fructe de mare aromatizate cu șofran. 3. Piept de curcan umplut cu camembert și fistic, spumă de cartofi și pere glasate în vinPiept de curcan umplut cu camembert și fistic, spumă de cartofi și pere glasate în vin

Piept de curcan umplut cu fistic și camembert, așezat pe un nor pufos din cartofi și încoronat de pere glasate în vin. 

Te așteptăm cu mare drag să iei loc la masă și să comanzi ceea ce îți poftește sufletul! Rezervă masa ta aici!

Locația evenimentului tău

riviere indoor - 2

Cauți locația ideală pentru evenimentul tău? Rivière Indoor este locul perfect pentru a organiza evenimente mici. Spațiul acomodează 80 de persoane pregătite de startul petrecerii. Un spațiu aranjat cochet, în care pozele vor fi gata de postat pe rețelele de socializare datorită decorului cu stil și luminii de excepție. Sperăm să găzduim multe momente fericite și să facem o colecție frumoasă de zâmbete și chipuri prietenoase.

Atunci când organizezi un eveniment, primul criteriu în alegerea locației este amplasamentul. Rivière Indoor este poziționat pe malul Begăi, cu vedere la râul Bega, dar și la Parcul Justiției, ceea ce va face ca evenimentul tău să capete și mai multă frumusețe. Acest local natura se combină cu eleganța, două ingrediente cheie pentru orice eveniment de succes. De asemenea, este un loc la care oaspeții tăi ajung ușor, chiar dacă vin din alte orașe, fiind amplasat chiar în centrul Timișoarei.

Mâncarea la un eveniment este, de multe ori, la fel de importantă ca și evenimentul în sine. E vorba de gust, aspect și adaptare. E vorba de calitate și cantitate. Pentru că ne preocupă detaliile fine, evenimentul tău la noi va fi planificat cu mare atenție, de la aspectul locației, până la meniul tău preferat! Acesta din urmă este unul variat, ce conține preparate din meniul de bază, dar și anumite preparate special preparate pentru tine. 

Știi momentul acela când șefii renunță la cravată și la atitudinea scorțoasă? Sau când colegii îți par cei mai buni prieteni? Te invităm să trăiești astfel de momente la petrecerea ta corporate la Rivière Indoor, locul în care îți vei cunoaște colegii și altfel. Profesionalismul echipei noastre te va lăsa pe tine și echipa ta să vă relaxați și să vă distrați, fără să vă gândiți la muncă. 

Pentru a afla mai multe despre locație și pentru a rezerva locația pentru evenimentul tău, contactează-ne pe email la contact@riviere.ro!