Select Page

Ziua porților deschise la Rivière Ballroom

Ați început anul 2020 spunând un DA ferm și învăluit de dragoste?
Felicitări pentru acest pas important și pentru curajul de a organiza o nuntă așa cum vă doriți! Sala de evenimente Rivière Ballroom este locul ideal pentru a vă pune în aplicare planul.

Pentru a vă convinge de calitatea serviciilor noastre și pentru că dorim să vă fim aproape în aceste momente prețioase, vă invităm pe data de 18 ianuarie 2020 să luați parte la Rivière Ballroom Wedding Show.

Show-ul nostru vine cu un pachet complet de servicii, șlefuit de-a lungul anilor pentru ca voi, îndrăgostiții, să vă simțiți perfect în ziua nunții. Vă așteptăm cu drag în sala noastră de evenimente de pe malul Begăi pentru o degustare de meniuri, un candy bar de excepție, atmosferă festivă cu aranjamente florale, muzică și lumini de petrecere.

Acest eveniment este dedidcat tuturor celor care plănuiesc un eveniment în anul 2020, fie că este vorba de nuntă, botez, aniversare sau petrecere business. Sala noastră de pe malul Begăi este deschisă pentru o zi, pentru toți cei curioși să ne cunoască și să-și imagineze cum ar arăta un eveniment de vis.

Vă așteptăm cu porțile deschise la Rivière Ballroom, pe data de 18 ianuarie, în intervalul 11:00-20:00. Nu ratați degustarea de meniuri de la ora 13:00!

Accesul este liber! Ne găsiți la adresa: Parcul Justiției nr. 1, Timișoara