Select Page

Voucher de 3000 lei, ofertă exclusivă în luna februarie pentru nuntă la Rivière Ballroom.

Luna februarie vine cu o ofertă exclusivă sub forma unui voucher cadou de 3000 lei pentru toți îndrăgostiții care încheie un contract cu sala noastră de evenimente Rivière Ballroom, pentru o nuntă de minim 150 de persoane.

Rivière Ballroom este o sală de evenimente cochetă, localizată în inima orașului Timișoara, cu priveliște spre râul Bega și ieșire spre Parcul Justiției. În acest cadru natural deosebit, nunta voastră va fi una de vis.

Sală de nunți Timișoara
Riviere Ballroom – Ofertă Exclusivă Februarie

Pentru că suntem în luna februarie și sărbătorim iubirea în toate formele ei, am pregătit pentru toți cei care își doresc o nuntă în acest an, o ofertă exclusivă, valabilă până în 29 februarie 2020.

Oferim un Voucher Cadou de 3000 lei pentru toate cuplurile care semnează un contract de nuntă într-una din sâmbetele următoare: 30 mai, 22 august, 3 octombrie, 17 octombrie, 24 octombrie sau 31 octombrie 2020.

Voucher de 3000 lei pentru sală de nunți și evenimente Timișoara
Sala de nunți Rivière Ballroom

Voucherul de 3000 de lei poate fi folosit pentru decontarea anumitor cheltuieli de nuntă și suntem convinși că acest cadou vă va fi de mare folos. Indiferent ce variantă de meniu alegeți, din cele existente în portofoliul nostru, la final veți achita cu 3000 de lei mai puțin.

Pentru o estimare mai bunăa cheltuielilor de nuntă, puteți face un calcul simplu cu ajutorul calculatorului nostru online. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina noastră, să dați scroll până la secțiunea Estimează Costuri și să introduceți datele voastre. Acolo puteți alege din varintele de meniu tradițional, festive sau luxury, în funcție de bugetul de care dispuneți.

Pentru mai multe detalii despre această ofertă sau pentru a afla care sunt toate celelalte servicii oferite de Rivière Ballroom, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0747069495 sau la adresa de email contact@riviere.ro.

Vă așteptăm și nu uitați, oferta este exclusivă pentru luna iubirii și este valabilă în limita locurilor disponibile.